T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Mehmet Akif İnan İlkokulu

ERHAN İÇÖZ - Okul Müdürü

Erhan İÇÖZ - Okul Müdürü

15.03.1980 yılında Yozgat´ta doğdum. İlkokulu Yozgat ilinde, ortaokulu Ankara´da ve lise öğrenimimi Yozgat´ta tamamladım. 2001 yılında "On Dokuz Mayıs Üniversitesinden" mezun oldum. Mezuniyet sonrasında Muş, Bingöl, Gaziantep, Kırıkkale ve Ankara illerine bağlı yerleşim alanlarında (il merkezi, ilçe ve köylerinde); sınıf öğretmeni, Müdür Yardımcısı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundum. Mesleğimin ilk sekiz yılında yurdun değişik bölgelerinde "Sınıf Öğretmeni" olarak görevimi ifa ettim. Devamında ise yaklaşık 10 yıldır okul idareciliği görevi yapıyorum.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Gazi Üniversitesinde, "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" alanında yüksek lisans yaptım. Açık Öğretim Fakültesinin Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. Devamında yine Açık Öğretim Fakültesine bağlı "Adalet" bölümünden de mezun oldum. Şu anda yüksek lisans yaptığım alanda doktora çalışmalarım devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıyım. Orta düzeyde İngilizce biliyorum. Meslek hayatıma başladığım günden bu güne, ödül vermeye yetkili makamlar tarafından birçok kez "Teşekkür", "Takdir", "Başarı", "Üstün Başarı" ve "Ödül" belgelerine layık görüldüm. En son 28.02.2020 tarihinde Mehmet Akif İnan İlkokuluna okul müdürü olarak atandım. Halen Mehmet Akif İnan İlkokulun´da okul müdürü olarak görevime devam ediyorum.